tisdag 15 december 2009

JULKALENDERN

Entreprenöriella Julkalendern! - Vilken häftig och bra idé!

www.saraohman.driftig.nu

Här får du möjligheten att läsa och lära känna olika Entreprenörer - alla mot samma mål fast med olika förutsättningar, öden och ideér.

Klicka gärna på "Egen tid" - Där hittar du Saras UF-företag samt hennes egna resa genom UF-tiden. Mycket bra läsning!


Har du tittat ?
Vad tyckte du? Våga skriv en liten kommentar.

Kram

4 kommentarer:

Sara Öhman/Entreprenörsstudenten sa...

Hej Victoria!

Va roligt att du gillar min blogg, och bra beskrivning av den!

Kul även att du gillade min väldigt kort sammanfattade resa genom UF-året. Jag antar att du arbetar som lärare med UF? Det finns sååå mycket mer om att berätta om den tiden som nog var den viktigaste hittills i mitt liv (Ok, mina studier på Universitetet är rätt häftga de med, men jag hade inte varit här om det inte varit för UF-året.) Allt från att vi plockade 100liter lingon vilka vi tillverkade vår egen lingondricka av (och tidigt genererade media med) till kaos på riks-finalen och dessutom allt prat om oss i Bollnäs än idag. Egentligen gjorde vi inte så mycket :)

Lycka till med att inspirera dina elever! Det behövs! Alla ni som engagerar er i UF och eleverna spelar större roll än ni kan tro. Gymnasieelever behöver självförtroende när mycket annat lockar. Men kom ihåg - handleda inte hjälpa. Det är häftigt att få skapa något på egen hand!

God Jul :)

Evelina sa...

Tjejen verkar verkligen vilja framåt :) Man blir riktigt taggad när man läser hennes texter och man känner att man gärna vill vara med och köra gärnet. Hon verkar ha bra koll på vad hon vill och hur hon ska kunna uppnå det. Bra! :D KRAM

Evelina sa...

Tjejen vill verkligen framåt :) Man blir verkligen taggad av att läsa hennes texter. Man blir sugen på att bara ut och köra järnet! Hon har riktigt bra koll på vad hon vill och hur hon ska lyckas uppnå det! Det vill jag också ha och det kommer jag att få, jag jobbar på det! Bra! KRAM

Victoria Hemdahl sa...

Bra vågat Evelina! Du har VÅGAT tagit klivet, jag är stolt över dig. Hoppas du visar vägen för att fler i klassen vågar lämna kommentarer.

Jag blir väldigt smickrad av att Sara också är inne och kommenterar på "VÅR" sida.

En stor kram till Er alla i klassen - kom ihåg - Våga lämna en liten kommentar om dina åsikter.